La Nostra Empresa

La Nostra Empresa

La nostra garantia: 45 anys d'experiència

El Món de la Piscina, situada a Mataró (Maresme, Barcelona) des de 1994 com a filial i continuadora de Ceibsa, present al mercat internacional des de 1974. Part d'aquell personal segueix col·laborant en l'actualitat, aportant la seva àmplia experiència a una jove i nova generació.

Amb més de 5.000m2 dedicats exclusivament a piscines i spas (2.000m2 d'exposició i 1.500m2 de magatzems) i un pàrquing per als nostres clients.

Importadors de sistemes Ultraviolats d'Holanda, material filtrant d'Anglaterra, cobertes automàtiques de Portugal, spas d'Estats Units, etc. En definitiva, trobarà aquells productes que millor s'adapten a les seves necessitats.

Especialitzats en rehabilitació de piscines ja existents, tant de fibra com d'obra, renovant-les completament i equipant-les amb els últims avanços tecnològics.

Empresa estable i referent en el sector, responsable i conseqüent que compleix escrupolosament totes les normatives exigides per realitzar qualsevol tipus de construcció de piscines i spas, sinònim de seguretat per als nostres clients, amb grans arrels, un gran passat i un millor futur.

Amb una piscina de El Món de la Piscina, s'obté la serenitat i relax a l'estrès diari, és una inversió per al cos, diversió per a la família i amics. S'entra al Món dels privilegiats que han triat la seguretat i garantía d'una piscina definitiva.

Ctra.N-II, km. 649 | Aptat. Correus 49 | 08301 Mataró (Barcelona) | T. 93 790 15 88 | F. 93 755 06 78 | info@elmondelapiscina.com