Piscines de Poliéster

Piscines de Poliéster

Trii el model que s'adapti al seu jardí

Totes les piscines de polièster instal·lades per El Món de la Piscina, estan fabricades seguint les més actuals tècniques de la manipulació de l'estratificat de polièster, material d'altes característiques tècniques, que permeten garantir, per a tota la vida, una total impermeabilitat, resistència a les pressions i gran durabilitat, amb un mínim envelliment o desgast.

 Són piscines sense juntes, fàcils de netejar, sense risc de corts, ja que posseeixen una superfície completament llisa i polida, agradables al tacte. Poden suportar sense problemes les inclemències del temps, els rajos ultraviolats, i els productes químics utilitzats habitualment per al manteniment de l'aigua de les piscines.

 

En definitiva: Immutables al pas del tempsA continuació detallem el procés d'instal·lació que apliquem a totes les nostres piscines de fibra:

01. Excavació02. Ajustar les cotes03. Realització del planxé03. Detall del planxé03. Detall del planxé04. Descàrrega Piscina04. Descàrrega Piscina05. Reforços i proteccions06. Mitjacanya i suports07. Reompliment de terres07. Reompliment de terres08.Col·locació de la corona09. Piscina acabada


Piscines d'última generació de dissenys innovadors, models que es presenten amb les més actuals tècniques de relaxació aquàtica, mitjançant còmodes seients i anatòmics llits, amb opcions d'hidromassatge, sense oblidar canons i cascades per a massatge cervical, jets de natació a contra-corrent, il·luminació per Leds amb multitud de canvis de colors de la massa d'aigua, i una infinitat de complements.

Amb els sistemes de gestió utilitzats per al tractament d'aigües, es garanteix en tots els casos una filtració temporitzada diària, en un cicle de 4 hores, amb gran quantitat d'opcions, Natursalt (producció automàtica de clor a través de la pròpia aigua de la piscina), filtracions que estalvien gran quantitat del consum anual de l'aigua de la piscina (Naturglass-Multyicyclone), sistemes automatitzats de neteja i un llarg etcètera de les més actuals tècniques.

Amb la garantia de El Món de la Piscina, Mataró (Maresme) Barcelona.

 

¡En qüestió de piscines, ens mullem!

Ctra.N-II, km. 649 | Aptat. Correus 49 | 08301 Mataró (Barcelona) | T. 93 790 15 88 | F. 93 755 06 78 | info@elmondelapiscina.com