Sèrie Hidro

Sèrie Hidro

Piscines amb hidromassatge

Piscines de polièster pensades per poder incorporar un sistema d'hidromassatge. Hi ha diferents sistemes en funció de les necessitats desitjades.
 
L'efecte produït per les aplicacions d'aigua, de manera local o general, provoca una sèrie de respostes al nostre organisme que poden ser aprofitades per al tractament i / o prevenció de múltiples malalties.
 
En general, el sistema s'activarà còmodament des d'un polsador pneumàtic que es col·loca al costat de les escales o llit si el model disposa d'ell.
 
El Món de la Piscina li permetrà gaudir d'aquests beneficis amb la total seguretat d'una encertada elecció.
Tota la maquinària instal·lada, tant per a la depuració com per al sistema de jets d'hidromassatge i de natació a contracorrent, està fabricada per primeres empreses europees certificades per les CE i amb servei tècnic a tot Europa. La depuració de l'aigua es realitza seguint les més estrictes i actuals normes.

Resultat: Un màxim de relax, teràpia i diversió

 

S'ha plantejat en alguna ocasió notar la carícia de l'aigua bombollejant en un reduït espai, per compartir-ho amb 5, 6 o 7 persones?

O potser relaxar-se assegut o tombat amb milers de bombolles d'aire, gaudint d'un massatge d'esquena amb jets d'alta pressió?

O per contra recórrer quilòmetres de forma estàtica amb un sistema de jets a contra corrent nedant sense moure's del mateix lloc?

El Món de la Piscina ho ha aconseguit instal·lant en un mínim espai, amb una mínima capacitat d'aigua, un mínim consum de productes químics i energia i una mínima inversió.

Resultat: Un màxim de relax, teràpia i diversió

 

El Món de la Piscina li permetrà gaudir d'aquests beneficis amb la total seguretat d'una encertada elecció.
Tota la maquinària instal·lada, tant per a la depuració com per al sistema de jets d'hidromassatge i de natació a contra-corrent, està fabricada per primeres empreses europees certificades per les CE i amb servei tècnic en tota Europa. La depuració de l'aigua es realitza seguint les més estrictes i actuals normes.

 

Amb la confiança de El Món de la Piscina, Mataró (Maresme) Barcelona.

Ctra.N-II, km. 649 | Aptat. Correus 49 | 08301 Mataró (Barcelona) | T. 93 790 15 88 | F. 93 755 06 78 | info@elmondelapiscina.com